diumenge, 10 de febrer del 2008

Els comentaris de dos blocs amics

antonigarcia | divendres, 8 de febrer de 2008 | 22:16h

Vagi aquest post per donar la benvinguda al meu amic Rocker que acaba d’estrenar bloc (http://blocdelrocker.blogspot.com/). L’Agustí més conegut com a “El Rocker” és un exemple de persona lluitadora d’esquerres e independentista que participa a diferents moviments socials a part de ser el President del Casal Independentista de Sants Jaume Compte.

A més el Rocker és l’impulsor-administrador d’una llista anomenada “ la llista del Rocker”. Aquesta llista vol ser un espai de comunicació per construir la llibertat social i nacional dels Països Catalans.

Actualment " la llista del Rocker" està formada per 800 persones compromeses amb les lluites socials i nacionals i és nodreix de les aportacions de tos els membres en forma de convocatòries, reflexions, noticies, crides, actes….

Us convido a visitar el seu bloc i també a participar en la seva llista.




ELIES 115


Continuant amb les bones notícies blocaires, un altre amic entrenyable, el Rocker… ha obert un bloc!! L’Agustí és, a ciència certa, l’independentista més popular dels Països Catalans. Som amics de fa molt de temps, uf! Només que al seu bloc expliqui un 10% de les seves aventures, aquest bloc esdevindrà un dels més populars de la catosfera sobiranista, no en tingueu cap dubte. De manera que després de la incorporació d’en Ròdia, el meu bon amic formenterenc de l'illa dels deus morts (no defrauda, eh?) ara l’Agustí. Creixem! I no ens aturaran! Fa com un pessigolleig veure els teus amics obrint blocs.