dimecres, 20 de febrer del 2008

"L'Ovidi se'n va a Palau"


L'emotiu concert que va tenir lloc al Palau de la Música Catalana de Barcelona el 15 de maig de 2006 en homenatge a Ovidi Montllor, que portava per títol "L'Ovidi se'n va a Palau", i que van organitzar La Torna i Propaganda pel Fet! ha sortit a la venda en format CD i DVD. El concert compta amb les actuacions de: un combo molt especial muntat per membres d'Obrint Pas, amb una col·laboració excepcional de Miquel Gil i Lidia Pujol, passant per l'avinentesa de Joan Garriga (ex-Dusminguet, La Troba Konfu) i Safanòria (grup format per Marc Serrats de Xerramequ Tiquis Miquis, Àgata Casas de Dijous Paella i Miquel Sospedra de Chop Suey, Mazoni i Le Petit Ramon), el Poetristes amb Titot de Brams, la Fera Ferotge que es van tornar ajuntar per l'ocasió.

A més a més, compta amb: Al Tall , Feliu Ventura , Toti Soler i Llúcia Vives , Toni Xuclà i Jordi Vidal , Túrnez & Sesé , Verdcel ,... Tots interpretant les cançons més emblemàtiques de l'artista d'Alcoi. Però no tota la nit va ser música, també hi van participar: Vicent Partal, Oleguer Presas, Isabel Clara-Simó, Alfred Luchetti, Pep Riera o Gabriela Serra.


1 comentari:

Unknown ha dit...

The method of compression of a gas results in different temperatures and densities for a given pressure ratio, which can be analytically calculated for a non-reacting gas.

juicy couture walletmusic on hold