dimecres, 6 de febrer del 2008

Gràcies a Sant Jaume Compte


Hola,

Si recordeu una de les anecdotes del judici a Can Vies, va ser que la jutgessa, cada cop que anomenava al Casal Independentista de Sants "Jaume Compte" deia Casal Independentista Sant Jaume Compte. Potser una de les raons per la qual hem guanyat el judici és pel fet de tenir un sant.


CAN VIES ÉS DEL BARRI I AL BARRI ES QUEDA

Ja ha sortit la sentència del judici del CSA Can Vies i és favorable al Centre Social. Divendres va sortir la sentència del judici que es va celebrar el passat dijous on TMB demandava als "ignorats ocupants" del CSA Can Vies. La jutge dóna la raó als okupes contra TMB i no seran desnonats segons aquest procés. La jutgessa en la seva sentència considera que l'empresa municipal s'ha equivocat i havia d'haver demandat el sindicat CNT, entitat a la qual està cedit el local des de 1984, en lloc d'intentar expulsar els okupes que l'utilitzen des de 1997.

Des de Can Vies es celebra aquest resultat tot i saber que encara queda molt per a fer per a que es reconegui que aquest centre social no ha de desaparèixer doncs és necessari per als moviments socials del barri.