dijous, 7 de febrer del 2008

Adhereix-te al MANIFEST per a un nou marc de protecció de Collserola


Adhereix-te al MANIFEST per a un nou marc de protecció de Collserola

El desenvolupament urbanístic ofega Collserola, cal protegir-la declarant-la Parc Natural i assegurar que no s'urbanitzi ni un pam més!

Collserola és un espai natural excepcional que cal preservar. Malgrat la proximitat a la ciutat de Barcelona i altres pobles i ciutats del Baix Llobregat i del Vallès, avui encara conserva un mosaic divers d’espais forestals, agrícoles i de rieres que ens permeten gaudir d’uns ambients representatius dels nostres paisatges mediterranis i d'una diversitat insospitada d’espècies animals i comunitats vegetals. Però tot això s’acaba, davant la permissivitat urbanitzadora de les administracions.
L’anterior govern de la Generalitat, tot i haver-se compromès públicament a declarar Parc natural Collserola l’agost de 2005, no ho ha fet. S’ha enganyat la ciutadania. Però sí que s'ha aprovat noves promocions immobiliàries i actuacions agressives per Collserola. És urgent declarar Collserola Parc Natural desclassificant les reserves edificatòries i d'infraestructures que preveu l'obsolet Pla General Metropolità vigent des de l'any 1976.
Clica aquí i signa http://www.collserola.org/salvemelparcnatural/