dimarts, 11 de març del 2008

Manifestació a Girona contra la MAT




La Plataforma No a la MAT i l'Associació de Municipis MAT us convoquem a una nova manifestació contra la MAT a Girona, el pròxim diumenge 30 de març a les 11.30h.

Si les manifestacions anteriors ja varen ser un èxit de participació, aquesta volem que sigui memorable i que esdevingui un punt d'inflexió en els més de tres anys que fa que lluitem contra la imposició d'aquesta infrastructura que encara avui, i malgrat la nostra insistència, no ha estat justificada. Per tal de pressionar el coordinador europeu de la interconnexió elèctrica França-Espanya, les autoritats espanyoles i franceses i els promotors del projecte a totes dues bandes dels Pirineus perquè desestimin el projecte, és summament important que aconseguim mobilitzar el més gran nombre possible de persones per a aquest acte, que com els anteriors volem que sigui una expressió democràtica i festiva de la nostra ferma oposició a la MAT.

Amics i companys, comptem amb el vostre suport i estímul per difondre aquest missatge i animar els vostres socis, afiliats, amics i familiars a participar a la manifestació de Girona.

Tots junts contra la MAT.

Pel futur del territori, ARA O MAI!



206 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 206 de 206
Kaylene Norris ha dit...

Great post! I agree completely. I really like looking through your blog and you have done a great job with it. I look forward to you future posts.

Timeshare Relief
Sell Timeshare

Uno ha dit...

Sakura bold face thoughtfully. Dim light of the sky dance on her pink and white skin to turn white, making it re not alive. Sliding into the chill room makes those present that shuddered up, despite the warmth from hundreds of white candles constantly emanates.
Decatur chiropractor
What are Phen375 Ingredients?

Space pens ha dit...

Plumber Chelmsford The cheapest you will find in the Essex area

inxscreations ha dit...

Saludos cordiales, este blog es muy bueno, todas la cosas que mencionan es interesante y tambien me ayuda a pensar de otra manera. gracias........ www.inxsinternational.com

Inxs Creations ha dit...

Nice blog and great content.need an Exhibition stall fabricator and designer or event management services - best blog on blogger and top class and Quality content.

inxscreations ha dit...

Nice blog and great content.need an Exhibition stall Design and Fabrication or event management services - best blog on blogger and top class and Quality content.

«El més antic ‹Més antic   201 – 206 de 206   Més nou› El més recent»