dijous, 6 de març del 2008

Tot a punt per la campanya


Des de la Plataforma Pel Dret de Decidir volem manifestar la nostra satisfacció per l'èxit de la convocatòria de l'acció del dia 9 de març. A hores d'ara ja s'ha exhaurit tot el material de què disposàvem per organitzar la recollida de signatures.

Lamentem no tenir més material per repartir i comuniquem que qui vulgui participar en la campanya es pot adherir a una mesa ja existent, la ubicació de les quals es troba a la nostra pàgina web.

En aquests moments tenim més de 3000 persones voluntàries repartides per tot el país, hem aconseguit internacionalitzar la campanya amb de més de 15 punts de recollida arreu del món. Tenim més de 340 punts de recollida de signatures repartits en 142 municipis i més de 70 voluntaris i voluntàries en recolliran porta a porta. Hem distribuït més de 30.000 mocadors i 64.000 butlletes que es sumen a les 100.000 que ja estaven distribuïdes pel territori.

Volem recordar-vos que el dia 9 de març ha de ser una jornada de reflexió per al poble de Catalunya i per a qualsevol dubte jurídic que es pugui esdevenir durant la jornada, la Plataforma pel Dret de Decidir disposa d'una grup d'advocats, experts en legislació electoral, perquè assessorin els nostres col·laboradors en cas de tenir algun dubte sobre la ubicació de les meses o qualsevol altra cosa al llarg de la jornada. Aquesta informació ha estat lliurada juntament amb tot el material de la campanya. Bona feina i endavant!

Carme Forcadell
Plataforma pel Dret de Decidir
www.decideixodecidir.cat