dilluns, 28 d’abril del 2008

Empresonen en Franki sense notificar-ho als advocats


Aquest matí, els Mossos d’Esquadra han detingut en Franki, veí de Terrassa, molt conegut en la ciutat vallesana per la seva implicació en moltes lluites populars. La detenció d’en Franki s’ha produït sense haver-ho notificat als advocats i ni tan sols haver fet el tràmit ordinari de la citació prèvia.

Recordem que en Franki no ha deixat mai d’atendre cap requeriment judicial, ni cap citació a comissaria i és per això que cal considerar aquesta detenció i empresonament com un intent d’agafar per sorpresa l’entorn polític d’en Franki i frenar així la resposta popular de suport.

Denunciem per tant, la maniobra del Departament d’Interior que, provocant l’empresonament immediat i sens avís, pretén silenciar un cas que sens dubte acabarà trascendint a l’opinió pública i de la que hauran de donar moltes explicacions: per l’estrip a una bandera espanyola s’ha iniciat un procés que acaba amb un veí de Terrassa a la presó i ni més ni menys que amb una condemna de 2 anys i 7 mesos.

Concentració davant de la Model de Barcelona

El grup de suport, Solidariatat Antirepressiva de Terrassa, ha llençat ja una crida a concentrar-se davant de la Model, presó en la que, com a mínim inicialment, quedarà privat de llibertat.

Demà, dimarts, 29 d'abril, concentració a dos quarts de vuit del vespre davant l'Ajuntament de Terrassa.


Solidaritat Antirepressiva de Terrassa


Els Mossos d’Esquadra carreguen contra una concentració davant la Model

Unes cent persones, que de forma espontània s’han ajuntat davant de la presó Model de Barcelona, exigint la llibertat d’en Franki, acaben de patir una càrrega policial dels Mossos d’Esquadra.

Vuit furgones d’antidisturbis: nervis al Departament d'Interior

Sense creuar paraula, els Mossos d’Esquadra han decidit provocar una càrrega que ha fet que el centenar de persones concentrades es retirin cap a carrers propers a la presó. Malgrat això, el grup de solidaris s’ha reagrupat i segueixen insistint amb la seva presència la llibertat d’en Franki. A les dues i vint minuts, s'ha produit una segona càrrega. Pel moment no hi ha ferits de consideració.
3 comentaris:

Anònim ha dit...

Iep Agustí! Tafanejant blocs, m'he trobat el teu!
Encantada d'haver-te conegut divendres!

Apa, salut i molta empenta! ;)

PS: Al final vaig poder dormir unes hores! Ueeee! xD

Amine ha dit...

Advantages of Probatebuying a home As with any relationship, it is very important to ensure one thing between you and your adopted child, and that is bonding

Expo Stand Services ha dit...

Expo Stand Service is an exhibition stand contractor in UK that comes with more than a decade of experience in the field of exhibitions around the world. Our team of expert designers and architects adds value to the services offered by Expo Stand Service and makes us, one of the best exhibition stands design companies.
exhibition stand contractor in UK