dimecres, 30 de juliol del 2008

Festa Major Alternativa de Sants


El Districte nega un espai digne i estable a les Festes Majors Alternatives del barri !


Com ja sabeu des de fa 14 anys una bona colla de veïnes del barri de diversos col·lectius i associacions agrupats en l’Assemblea de Barri de Sants (ABS) organitzem la Festa Major Alternativa. La FMAS s’ha convertit ja en un referent dins el global de la Festa Major de Sants amb un model autogestionat, que no rep subvencions, basat en la Cultura Popular i amb vocació intergeneracional, no vol ser un simple espai de concerts pel jovent i per això necessita d’un espai adequat per a desenvolupar-hi tant els actes diürns com els actes nocturns on hi assisteixen milers de persones del barri i de fora.

És clar que l’únic espai que reuneix aquestes condicions actualment és el Parc de l’Espanya Industrial que va ser recuperat per la lluita veïnal a principis dels anys vuitanta després d’intenses mobilitzacions. Doncs bé, tot i haver presentat amb més de mig any d’antelació la sol·licitud completada amb un informe tècnic detallat de Parcs i Jardins avalant la possibilitat de fer les festes al Parc, tot i que el propi Districte ens oferia aquest espai fa tres anys, tot i que tant el Centre Social de Sants com la FAVB (Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona) han escrit un manifest en què exigeixen a l’Ajuntament que concedeixi el permís per el Parc a la Festa Major Alternativa la resposta és un NO taxatiu. I l’únic argument que utilitza el Districte és que ells hi realitzaran activitats de petit format, activitats no demanades per ningú i que a més es poden realitzar perfectament en altres emplaçaments del barri, fet que no pot suportar un esdeveniment de la magnitud de la FMAS. Així doncs l’Ajuntament del PSOE i ICV simplement denega el permís per una decisió política. No els interessa que la Festa Major Alternativa es consolidi més del que ja ho està perquè és un espai que escapa del seu control. Només és una qüestió de voluntat... que no tenen !

Tot i això esperem que la lògica s’imposi i la regidora Imma Moraleda repensi la seva incomprensible posició.


Avui com ahir l’Espanya Industrial pel veïnat de Sants !

23 comentaris:

Anònim ha dit...

"l’únic argument que utilitza el Districte és que ells hi realitzaran activitats de petit format, activitats no demanades per ningú". Activitats no demanades per ningú? En què us baseu per a dir això? Què potser hi ha gaire gent que demani la disco-mòbil del carrer Vallespir? Què potser hi ha gaire gent que demani el bingo patxangueru al mig del carrer?

Aquests maximalismes són propis de sociata, no er sembla?

Anònim ha dit...

Estic ací per dir-te que ens agradaria molt que firmares la campanya que hem encetat per defensar el valencià/català. El nostre objectiu és aconseguir que algunes pàgines web dels ajuntaments valencians estiguen també en la nostra llengua, ja que un grapat d'elles no ho estan. Pots fer-ho directament des d'ací www.salvemelvalencia.tk .

Si vols també pots comunicar-ho a qui cregues convenient. Confiem en la teua ajuda, que el País Valencià no tot és com a Catalunya. Fins un altra!

Fantassin ha dit...

Hosti, Rocker. Es un pal visitar el teu bloc per la merda del comptador webstats que hi tens. Hauries de provar el que tinc jo, el shinistats, que no genera aquestes finestres pops de spam tan intrussives i és igual de gratuït.

Red Zeppelin D3 ha dit...

Saps el que m'ha anat passant al metro amb els segurates. És demencial... no és el primer cop que em passa i n'estic fins els collons.

mewmewmew ha dit...

Did you know that most
relationships CAN be
salvaged? You may find it
difficult to believe that
almost every break up for
whatever reason…infidelity,
plain old lost passion, loss
of interest, a stolen heart
and worse...even the worst
situations you can imagine…




Uebersetzung Englisch Deutsch
halogen belysning

Sang ha dit...

soft sole baby shoesซันคลาร่าของแท้ Estic ací per dir-te que ens

Amine ha dit...

website designing softwarehigh quality article writing service Aquests maximalismes són propis de sociata, no er sembla?

Enricque ha dit...

The ship carried 100 shells for each gun. Defense against torpedo boats was provided by twenty-two 51-caliber five-inch guns mounted in individual casemates in the sides of the ship's hull. stone veneerwholesale Golf Umbrellas

1 ha dit...

J. Cole mixtapessilver bracelet charmsUnder the name Saigon, it was the capital of the French colony of Cochin-china and later of the independent state of South Vietnam from 1955 to 1975.

Enricque ha dit...

In January 1954, Hemingway and Mary were in two successive plane crashes in the African bush in a two-day period. He was reported dead by the international press, arriving in Entebbe to face questions from reporters.Soirée jeux olympiquescorporate coffee machines

JuliaFromTGR ha dit...

wow

1 ha dit...

Atmospheric pressure is the force per unit area exerted into a surface by the weight of air above that surface in the atmosphere of Earth (or that of another planet). wedding cake toppersRetail Floor Displays

Frank stein ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Frank stein ha dit...

r que algunes pàgines web dels ajuntaments valencians estiguen també en la nostra llengua, ja que un grapat d'elles no ho Jogos da Pollysquidoo

1 ha dit...

A region named Germania, inhabited by several Germanic peoples, was documented before AD 100.alarm monitoring companies reviewsspeeddating

Kaylene Norris ha dit...

Very interesting post. You have me thinking about things that I have never thought about. I really like your blog and you are always posting valuable information. I look forward to your future posts.

Timeshare Relief
Sell Timeshare

TransferontheSpot ha dit...

i can feel the passion in your posts. I hope you continue your work! Timeshare Relief

Anònim ha dit...

Dixons Discount Codes

webspace
dth of the paper. This is done by running paper through the press and printing waste pages while adjusting the press to improve quality. Densitometers are used to ensure even inking and consistency from one form to another. As soon as the pressman decides that the printing is correct, all the make-ready sheets will be discarded, and the press will start making books. Similar make readies take place in the folding and binding areas, each involvin

Anònim ha dit...

Toys&Hobbies
Radio Control Toys

Unknown ha dit...

Saludos ¡Sólo es una cuestión de voluntad! Sin embargo esperamos que la lógica se imponga

Unknown ha dit...

Saludos ¡Sólo es una cuestión de voluntad! Sin embargo esperamos que la lógica se imponga.


http://cholletes.com/blog_de_chollos

Promo Code ha dit...

In prosperity, our friends know us; in adversity, we know our friends.

Expo Stand Services ha dit...

Expo Stand Service is an Best Exhibition Stand Design in Netherlands that comes with more than a decade of experience in the field of exhibitions around the world. Our team of expert designers and architects adds value to the services offered by Expo Stand Service and makes us, one of the best exhibition stands design companies.
Best Exhibition Stand Design in Netherlands